Yritys

Olemme pieni ja nopealiikkeinen yritys. Toimimme pääosin Päijät-Hämeessä ja sen lähiympäristössä. Asiakassegmenttimme koostuu PK-yrityksistä, julkisen sektorin toimijoista sekä yhdistyksistä. Toimialaamme kuuluvat tietoverkon valvontaratkaisut, suunnittelu ja ylläpito. Lisäksi toimimme mielellämme erilaisten avoimeen lähdekoodiin perustuvien projektien parissa.

Tavoitteenamme on tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja palveluiden valvontaan, verkon suunnitteluun ja ylläpitoon. Ratkaisuillamme asiakas saavuttaa ennustettavuutta ja nopeampaa vikatilanteista selviytymistä, jolloin myös toiminta tehostuu.

Yrityksemme ei ole sidoksissa mihinkään laite- tai ohjelmistotoimittajaan, operaattoriin tai jakelijaan. Toimintamme on siis täysin puolueetonta. Tästä on etua erilaisia ratkaisuja vertailtaessa.

 

Miksi yritys on perustettu?

Runsaan kymmenen vuoden ajan tietoverkon ja palveluiden valvontaa yhden organisaation tarpeisiin kehittäneenä ja muiden organisaatioiden tilanteen nähneenä virisi ajatus "Kunpa tätä samaa mallia pystyisivät hyödyntämään muutkin. Voisivat unohtaa jatkuvan lisenssien kanssa pelaamisen ja rajallisen valvonnan. Samalla kehittyisivät myös palveluiden käytettävyys ja kustannustehokkuus."

 

Tietoja yrityksestä

Perustettu: 1.3.2013

Työntekijöitä: 1

Omistajia: 2

 

Asiantuntijoiden profiilit

Petri Varjonen

  • tietotekniikan opinnot 1992-1995, 1998-2000
  • tietotekniikan kouluttajana 1995-2000
  • verkon suunnittelu- ja ylläpitotehtävissä 2000-2007
  • tiimin esimiehenä ja verkon suunnittelutehtävissä 2008-2011
  • suunnittelu- ja konsultointitehtävissä 2011-2012